10e Warmtepompsymposium

08 Augustus 2017

Het Warmtepompplatform van ODE (Organisatie Duurzame Energie) en het SmartGeotherm-project organiseren op 7 september 2017 gezamenlijk het 10e Warmtepompsymposium in het nieuwe Cultureel Centrum De Factorij in Zaventem.

Internationale en lokale beleidsmakers, wetenschappers en actoren uit de warmtepompsector in debat over de integratie van warmtepompen in het energiesysteem van de toekomst, vakkundig in goede banen geleid door VRT nieuwsanker Goedele Wachters. ’s Avonds volgt een feestelijke afsluiter van het SmartGeotherm project met de uitreiking van de 'Geothermische warmtepompaward 2017'door Minister Bart Tommelein. Alle deelnemers krijgen een boek over het SmartGeotherm project.

Ontdek hier het gedetailleerd programma!

Schrijf je hier in voor 1 september

InfoWarmtePomp.be is een gezamenlijk initiatief van tal van Belgische producenten en verdelers van warmtepompen (leden van ATTB, de Associatie voor de Thermische Technieken in België, en van  FRIXIS, de Belgische koninklijke vereniging voor koude en luchtbehandeling. Het infoplatform wil een duidelijk en niet-merkgebonden antwoord geven op alle vragen die particulieren en professionelen hebben over warmtepompen. Onze privacy policy vindt u hier.