Woningpas wordt uitgebreid met overzicht van uitgevoerde renovatiewerken

21 December 2020

De Woningpas werd zopas uitgebreid met een overzicht van de uitgevoerde renovatiewerken. 

Wil je jouw woning verkopen of verhuren? Of plan je binnenkort renovatiewerken?

Kijk dan zeker eens in jouw woningpas. Dit gratis digitaal paspoort, ontwikkeld door de Vlaamse overheid, verzamelt de digitaal beschikbare informatie over jouw huis nu op één centrale plaats. Wil je jouw woningpas bekijken? Surf naar https://woningpas.vlaanderen.be en log in met jouw eID, federaal token of met de itsme-app. 

De woningpas werd eind 2018 gelanceerd. Nieuw vanaf december 2020 is dat je in jouw woningpas nu ook een overzicht krijgt van alle uitgevoerde energetische renovatiewerken (isolatie, installatie), waarvoor je netbeheerder sinds 2012 een premie toekende. Daar bovenop kan je als eigenaar ook zelf renovatiewerken, al dan niet met bewijsstukken, toevoegen in één overzichtelijke tijdslijn. Zo blijft de woningpas van jouw woning up-to- date. Zeker als je na jouw EPC energetische renovatiewerken uitvoerde die jouw woning verbeterden.

Ga snel naar https://woningpas.vlaanderen.be voor meer info.

InfoWarmtePomp.be is een gezamenlijk initiatief van tal van Belgische producenten en verdelers van warmtepompen en bestaat uit leden van Climafed, de Belgische federatie voor klimaattechnologieën (tot voor kort bekend als ATTB, de Associatie voor de Thermische Technieken in België) en van FRIXIS, de Belgische koninklijke vereniging voor koude en luchtbehandeling. Het infoplatform wil een duidelijk en niet-merkgebonden antwoord geven op alle vragen die particulieren en professionelen hebben over warmtepompen. Onze privacy policy vindt u hier.